Het Verzetje, 2018

Een workaholic krijgt te horen dat hij iets moet gaan doen. De jonge man gaat op pad. 

Untitled, 2018

Deze installatie is gebaseerd op de mijn irritatie naar mensen die het vrouwen lichaam zien als object dat verstopt moet worden. Als de vrouwen lichamen niet verstopt zijn lijkt zijn er mensen die denken dat zij in hun recht staan daar ongevraagd commentaar op te geven. 

Ik geef je er hoop voor terug, 2018

In deze korte documentaire leren wij Francis kennen. Francis is werkzaam bij kringloopwinkel de Lokatie in Amsterdam Noord.

Hou Je Van Me, 2019

Google translate klopt inmiddels al best goed, maar is nog niet perfect. Deze parodie komt voort uit Google's vertaling van Drake's Do you Love me

Merge, 2019

Maak kennis met synesthesie, een aandoening waarbij zintuigen met elkaar samensmelten. Wie in Merge stapt laat ook zijn zintuigen versmelten. In deze installatie zullen zicht, gehoor en tast met elkaar in contact komen en zal jij een kijkje nemen in het leven van een synestheet.

In samenwerking met Madelon Roest.

Killing of the soul, 2019

De regering in Belgrado, Servië lijkt de Tweede Wereldoorlog te zijn vergeten. Sociale woningen zijn gevestigd in een oud executiekamp en een restaurant is in een gaskamer geplaatst. De Joodse gemeenschap is in strijd met de regering  om van deze plek een monument te maken.

Killing of the soul is een korte documentaire gemaakt in één dag.